Dressings voor Zalm, Rundertong en Crudités

Saliesaus bij zalm:

Kook een hand salieblaadjes, water, witte wijn, een uitje, 6 geblancheerde tenen knoflook, een half blokje visbouillon en créme in. Daarna salie eruit vissen en lauwwarm serveren bij zalm uit de oven. 


Saus bij rundertong

Snijd een ui heel klein en fruit deze tot de ui glazig is, en laat afkoelen. Voeg heel klein gesneden stukjes augurk, veel klein gesneden gegrilde paprika, een hand gehakte kappertjes toe. Voeg dit toe aan de basissaus hieronder, de saus voor Crudités. 


Saus voor Crudités: 

Doe in een kom van de staafmixer een flinke scheut witte balsamico. Voeg toe: Mosterd, knoflook (1 of 2 tenen), persilade, een theelepel zout, peper en hak fijn met de staafmixer. Voeg geleidelijk zonnebloemolie toe tot de saus de juiste dikte heeft. Als de saus te dik is voeg je een beetje water toe. Serveer lauwwarm. 



0 commentaren